Intake

Voordat we met elkaar aan de slag gaan hebben we een intakegesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar, maak jij je coachbehoefte kenbaar en krijg je informatie over de coachingsmogelijkheden. Als je besluit gebruik te maken van de diensten van EAC Lydia, ontvang je een voorstel waarin de uitgangspunten en de gemaakte afspraken zijn vermeld. Na dit gesprek kunnen we kijken of er één of meerdere coachsessies met de paarden jou kan helpen en of ik je daarbij kan faciliteren. We stemmen je wensen en verwachtingen samen af. Zo kun je een bewuste keus maken of EAC bij je past en of dit is wat je nodig hebt.

Individuele coachsessie

Eén individuele coachsessie van ongeveer 1 uur vraagt een investering van 80,-

Coachtraject

Een coachtraject bestaat uit 4 coachsessies van ongeveer 1 uur en vraagt om een investering van 275,-.

Teams en Groepen

Een team- of groepscoaching wordt altijd op maat en op de specifieke behoeftes van het team of de groep samengesteld. Vraag naar de mogelijkheden en er wordt een afgestemd voorstel gedaan.

Algemene voorwaarden

EAC Lydia is aangesloten bij het KREAC, Kwaliteitsregister voor de Equine Assisted Coach, en hanteert op alle coachsessies de daarbij behorende algemene voorwaarden.

Alle voornoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief btw, voor bedrijven exclusief btw.